Kupci

Dugogodišnja usmjerenost tvrtki AgroFructus Grupe na razvijanje odnosa s kupcima dovela je do toga da smo se profilirali u pouzdanog i poželjnog partnera u Hrvatskoj i inozemstvu.

Nastojimo svim svojim kupcima pružiti uslugu prilagođenu njihovim potrebama i željama, te im osigurati kontinuitet isporuke, željenu količinu i najbolju kvalitetu naših proizvoda.

AgroFructus Grupa surađuje sa svim većim trgovačkim lancima u Hrvatskoj, te se zbog svoje kvalitete i kontinuiteta profilirala u pouzdanog i poželjnog partnera kojem je kupac u glavnom fokusu.

Svoje proizvode, osim na domaće tržište, plasira i na tržišta Australije, Kanade, SAD, Rusije, Švicarske, Švedske, Njemačke, Češke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Libije i Izraela.

kupci

Uz dosadašnje poslovanje s trgovačkim lancima i ostalim kupcima, prepoznata je i važnost HoReCa segmenta (snabdijevanje hotela, restorana, javnih ustanova…).

Logističko-distributivni centar u Sesvetama, koji se sastoji od 4000 m² skladišnog prostora, osigurava brzu isporuku i dostavu te komisioniranje robe, što je preduvjet za uspješno poslovanje u novim i postojećim kanalima prodaje.