Marinada d.o.o., Slatina

katalog 2Marinada d.o.o., proizvođač pasteriziranog voća i povrća, dio je AgroFructus Grupe.

Dugogodišnja usmjerenost ka proizvodnji visokokvalitetnih proizvoda te ispunjavanju želja i potreba potrošača dovela je Marinadu do statusa jednog od najvećih proizvođača pasteriziranog voća i povrća u regiji.

Marinada ima najmoderniji proizvodni pogon ove vrste u regiji, otvoren 2014. godine, i godišnje preradi 20 tisuća tona voća i povrća.

Svojim kupcima pruža širok asortiman proizvoda koji je podijeljen u tri proizvodna programa: slatki (odnosi se džemove, marmelade, pekmeze i kompote) kiseli (odnosi se na krastavce, ciklu, feferon, ajvar i miješanu salatu), te HORECA program (namijenjen kuhinjama u hotelima i restoranima).

Kako bi osigurala vrhunsku kvalitetu proizvoda, Marinada mora osigurati kvalitetnu i dobro dinamiziranu sirovinu. Vrhunska sirovina dobiva se od kooperanata s kojima ima razvijenu dugogodišnju suradnju i povjerenje.

Marinada se kroz godine profilirala u pouzdanog i sigurnog partnera kojem je kupac u glavnom fokusu poslovanja. Upravo iz tih razloga, te kako bi bila ukorak sa svjetskim trendovima, uvela je i implementirala IFS – FOOD  V6 standard te HALAL i KOSHER certifikat.

Osim što svoje proizvode plasira na domaće tržište, ujedno i izvozi u Australiju, Kanadu, SAD, Švicarsku, Švedsku, Njemačku, Češku, Izrael, Sloveniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.