Agrofructus d.o.o., Donji Miholjac

AgroFructus d.o.o. krovna je tvrtka istoimene Grupe. Bavi se proizvodnjom, otkupom, skladištenjem i prodajom svježeg voća i povrća. Svoje proizvode uglavnom izvozi u zemlje regije.

Marinada d.o.o., Slatina

Marinada d.o.o. jedan je od najvećih proizvođača pasteriziranog voća i povrća u regiji. Osim plasmana na domaće tržište, svoje proizvode izvozi u Australiju, Kanadu, SAD, Švicarsku, Švedsku, Njemačku, Češku, Izrael, Sloveniju, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

Bios d.o.o., Varaždin

Bios d.o.o. je tvrtka osnovana sa željom što kvalitetnije organizacije proizvodnje i otkupa povrća i voća na području sjeverozapadne Hrvatske. Glavni proizvodi su luk, mrkva, krumpir i zelenje za juhu.

AgroFructus d.o.o., Čapljina

Tvrtka AgroFructus u Čapljini (BiH) bavi se otkupom, skladištenjem i prodajom svježeg voća i povrća. U Bosni i Hercegovini surađuje s najvećim trgovačkim lancima, a svoje proizvode uglavnom izvozi u Hrvatsku, Srbiju i Sloveniju.

AgroFructus d.o.o., Gradiška

Tvrtka AgroFructus, Gradiška (BiH) također se bavi otkupom, skladištenjem i prodajom svježeg voća i povrća. U Bosni i Hercegovini surađuje s najvećim trgovačkim lancima, a robu izvozi u Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Nizozemsku, Sloveniju, Austriju, Njemačku i Rusiju.

AgroFruktus dooel, Strumica

Tvrtka AgroFruktus u Strumici (Makedonija) bavi se otkupom, skladištenjem i prodajom svježeg voća i povrća. Svoje proizvode izvozi u u Hrvatsku, BiH, Srbiju, Sloveniju, Poljsku, Ukrajinu, Bugarsku, Rusiju, Švedsku, Latviju, Moldaviju, Slovačku, Češku, Albaniju.